www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Musical over Raymond van het Groenewoud

Na Urbanus gaat ook Raymond van het Groenewoud een musical krijgen. ‘Meiskes en jongens’ is een muzikale bewerking van een ouder toneelstuk van theatermaker Arne Sierens. Groenewoud’s grootste hits zullen er in te horen zijn en de titel van zijn grootste hit, Meisjes, zit tevens verwerkt in de naam van de musical.

‘Meiskes en jongens’ gaat over een rijke familie met twee zonen. Alles is heel harmonieus totdat de vriendinnen van de zonen bij de familie langskomen en de vader des huizes hen nét iets te goed blijkt te kennen, wat leidt tot een barst in het gezin.

De musical komt in het najaar 2018 in de zalen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...