www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Onno Innemee in theaterversie van ‘In de Vlaamsche Pot’

Onno Innemee gaat één van de hoofdrollen vertolken in de theaterversie van de ‘In de Vlaamsche Pot’. Hij speelt chefkok Luciën. Het scenario is van Haye van der Heyden, die ook het scenario voor de tv-reeks schreef.

Het verhaal gaat over de gebeurtenissen in restaurant van een homokoppel, Karel (Bas Muijs) en Luciën (Onno Innemee) en hun twee personeelsleden, Frits (Arijan van Bavel) en Dirkje (Bettina Holwerda). In restaurant ‘In de Vlaamsche Pot’ lijkt alles rustig zijn gang te gaan, totdat een oude kennis (Sabine Beens) van Luciën langskomt… en van wie is die geheimzinnige reservering in de agenda eigenlijk?

Van ‘In de Vlaamsche Pot’ werden tussen 1990 en 1994 in totaal 104 afleveringen uitgezonden bij Veronica. De theaterversie is een productie van ‘Theater van de klucht’. Vanaf februari 2018 in de Nederlandse theaters te zien.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...