www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tim en Wart Kamps schrijven scenario voor telefilm Het Irritante Eiland

Tim en Wart Kamps hebben het scenario geschreven voor de telefilm ‘Het irritante eiland’, met medewerking van Don Duyns. De regie is in handen van Albert Jan van Rees (Toren C, Sluipschutters, Adios Amigos).

Het irritante eiland vertelt over een eiland waar een heks een vloek over heeft uitgesproken. Hierdoor is iedereen die rondloopt op het eiland irritant. Er is maar één jongen die de vloek kan doorbreken. Een film vol niet rijmende raps, vervelende postbodes, pratende poppen en heldhaftige acties.

De film wordt geproduceerd door de VPRO en CTM Films. De opnames vinden plaats in 2018. Uiteindelijk zal de film in 2019 worden uitgezonden door de VPRO.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...