www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Plien van Bennekom in theatervoorstelling ‘Hendrik Groen’

Plien van Bennekom gaat een van de hoofdrollen vertolken in de toneelbewerking van het boek ‘Hendrik Groen: Pogingen iets van het leven te maken’. De voorstelling gaat over de 83-jarige Hendrik Groen en zijn belevenissen in een bejaardentehuis in Amsterdam-Noord. Regisseur Gijs de Lange heeft aangegeven dat hij de rollen wil laten vertolken door jonge acteurs. Wel spelen er in elke stad, waar de voorstelling komt, bewoners van een plaatselijk verzorgingshuis een figurantenrol in de voorstelling. Van Bennekom speelt de directrice van het verzorgingshuis. Andere hoofdrollen zijn er voor Beau Schneider (Hendrik Groen) en Mike Weerts (Evert).

De voorstelling ‘Hendrik Groen: Pogingen iets van het leven te maken’ loopt van eind november tot en met half april in de Nederlandse theaters.

Eerder werd al bekend gemaakt dat er ook een tv-serie, gebaseerd op dit boek, zal komen. André van Duin vertolkt hier een van de hoofdrollen.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...