nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

De Liedjeskast met o.a. Brigitte Kaandorp, Bert Visscher en Harrie Jekkers

De website Oefenen.nl (voorheen ETV.nl) stelt mensen in staat om digitaal basiskennis en basisvaardigheden op te doen.

Nu is er het taalprogramma ‘De liedjeskast’, dat op 15 mei gelanceerd wordt: dit is een toegankelijk, muzikaal taalprogramma met (online) oefeningen waarmee iedereen zijn Nederlandse taal kan verbeteren en bestaat uit animaties van ‘kastjes’ die de taalregels uitleggen, zoals bv de tegenwoordige tijd. De liedjes verschijnen op cd, alsook op iTunes en Spotify.

Brigitte Kaandorp, Bert Visscher en Harrie Jekkers zijn drie van de vijftien artiesten, die een nummer over een taalregel zongen Verder deden ook nog Guus Meeuwis, Frans Duijts, Shirma Rouse, Suzan Seegers, Syb van der Ploeg, Lange Frans, Karsu, Manoushka Zeegelaar Breeveld, Sjors van der Panne, Bennie Jolink, Anneke van Giersbergen met het Rosenberg Trio en Ntjam Rosie mee.

‘De liedjeskast’ is een initiatief van Ge Reinders en zijn vrouw, taaldocente Marjan Suilen.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...