nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jan Jaap van der Wal, Jörgen Raymann, Generatie B, Jochem Myjer

Jan Jaap van der Wal speelt op 12 mei de voorstelling ‘Wit konijn, rood konijn’ in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Dit is een reeks voorstellingen met iedere avond een andere acteur. Deze krijgt pas 48 uur op voorhand enkele instructies en het script zelf wordt op het podium in een verzegelde envelop aangereikt, m.a.w. geen tijd om te oefenen of zich op andere wijze voor te bereiden. Elke acteur speelt het stuk bovendien maar één keer.
Meer info:
www.tahv.nl

Jörgen Raymann gaat komend theaterseizoen ook in het toneelstuk “Vastgoed B.V.” spelen: het noodlijdende vastgoedkantoor heeft een oplossing om uit de rode cijfers te komen, die even simpel als bikkelhard is: de twee beste verkopers kunnen blijven, de twee slechtste worden ontslagen. Andere acteurs zijn o.a. Huub Stapel en Frederik Brom.

De Vlaamse absurd-komische serie Generatie B is op het Banff World Media Festival genomineerd voor een Rockie Award in de categorie Comedy Series: Foreign Language. De serie is mede geschreven door schrijver-comedian Joost Vandecasteele.

‘De Gorgels’ van Jochem Myjer is genomineerd voor de titel Beste Luisterboek van het Jaar, in de categorie kind & jeugd.
meer info

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...