nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Met Podiumpas onbeperkte toegang in 9 theaters

Komend seizoen kan er in negen theaters gebruik worden gemaakt van de Podiumpas, een nieuw soort pass-partout waarmee je voor 25 euro per maand onbeperkt voorstellingen kunt bezoeken. Voor deze testperiode zijn alle 400 beschikbare passen inmiddels uitverkocht.

Participerende theaters zijn Stadsschouwburg Amsterdam, Frascati, Theater Bellevue, De Krakeling, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Theater de Meervaart, Podium Mozai╠łek, Stadsschouwburg Utrecht en Het Nationale Theater in Den Haag.

Via de website kan je je aanmelden voor de wachtlijst. Ook word je als eerste op de hoogte gesteld als het project verder wordt uitgerold.
www.podiumpas.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...