nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretiers in Brabantse actie-comedy De EX-peditie

Op 15 juni gaat de film ‘EX-peditie’ in Industry Bioscoop Veghel in première. In deze actie-comedy spelen o.a. Jochen Otten, Meeuw Roovers, Robert van Leeuwen, Marco Lopes en Pieter Bouwman.

De EX-peditie is een film van Teun van den Elzen & Sean van Berlo. Met een team van ervaren acteurs en aanstormende talenten plus een enthousiaste crew maakten zij in 14 draaidagen een film van 70 minuten: het resultaat is een 100% Brabantse comedy. De film werd gefinancierd d.m.v. crowdfunding via Voordekunst.nl en steun van VSB Fonds.

De film vertelt het verhaal van de twee botsende karakters Luuk (Teun van den Elzen) en Mike (Marco Lopes). Als hun ex Rosa gaat daten met de gevaarlijke drugscrimineel Dario moeten zij noodgedwongen samenwerken om te zorgen dat Dario achter de tralies belandt en Rosa weer ‘available’ wordt…
www.facebook.com/expeditie.film

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.