www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Amsterdams Kleinkunst Festival brengt hommage aan Hans Dorrestijn

We schreven al eerder dat op maandag 19 juni de AKF Hommage aan Hans Dorrestijn plaatsvindt tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival.

Verschillende collega’s van Dorrestijn zullen in het DeLaMar Theater een ode brengen in de vorm van speciale persoonlijke optredens en de pareltjes uit zijn oeuvre worden in een nieuw jasje gestoken. Dorrestijn zelf zit in de zaal en is de eregast.

De artiesten die deze avond zullen optreden, werden ondertussen bekendgemaakt: Herman Finkers, Sanne Wallis de Vries, Paul Groot, Joke Bruijs, Gerard Cox, Kommil Foo, Johan Goossens, Sjors van der Panne en Kirsten van Teijn.

Voor meer info en kaarten:
www.delamar.nl

Hans Dorrestijn (1940) schreef teksten voor Joost Prinsen, Adèle Bloemendaal, Jenny Arean, Herman van Veen en de cabaretgroep Don Quishocking. Als lid van het Schrijverskollektief met Willem Wilmink werkte hij aan programma’s als ‘Wij en de Wereld’, ‘De Panorama’, ‘De Stratenmakers-op-zee-show’ en ‘J.J. De Bom.’ Als cabaretier maakte hij soloprogramma’s en voorstellingen samen met Martin van Dijk. Vanaf het najaar staat hij in het theater met “Hans Dorrestijn & friends – Neurosen en andere hobby’s”. Sinds enkele jaren uit hij zich met name als vogelspotter, op schrift en in beeld in het programma ‘Baardmannetjes’.

Het Amsterdams Kleinkunst Festival bracht eerder al hommages aan onder meer Jenny Arean, Freek de Jonge, Paul van Vliet en vorig jaar nog aan Herman Finkers.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...