nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Grote Improvisatieshow stopt in het theater

Vandaag werd op Facebook het einde aangekondigd van De Grote Improvisatieshow in het theater. Zaterdag spelen Tijl Beckand, Ruben van der Meer en consorten hun laatste voorstelling in een uitverkocht Rabotheater Hengelo. De reguliere tour stopt zodat Beckand en Vander Meer zich kunnen concentreren op de Nederlandse theatertour met de Lama’s in het najaar van 2017.

“Aan al het moois komt een einde. Morgen staan de mannen voor de √°llerlaatste keer in het theater met De Grote Improvisatieshow. Na 7 seizoenen, ruim 250 voorstellingen, 200.000 bezoekers en ontelbare schaterlachen, valt het theaterdoek voor DGIS.”

De Grote Improvisatieshow was eigenlijk een doorstart van De Lama’s met Beckand en Van der Meer als vaste waarden, aangevuld met Alex Ploeg, Wilko Terwijn, Jamai Loman en Rick Paul van Mulligen. Ook oud-Lama’s als Ruben Nicolai en Arie Koomen speelden mee.

Deze week was de start van een nieuwe tv-reeks van De Grote Improvisatieshow bij RTL.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.