nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Jochem Myjer wint Hebban Award voor de beste kinderluisterboek van het jaar

Jochem Myjer heeft een Hebban Award gewonnen voor het beste luisterboek van het jaar. Zijn boek ‘De Gorgels’ was genomineerd in de categorie kind & jeugd. Bij de volwassenen ging de prijs naar Hanna Verboom, die het boek ‘Tweede kans’ van Martyn van Beek voorlas.

De Hebban Award voor Beste Luisterboek 2017 is een bekroning voor de voorlezer en is de opvolger van de Luisterboek Award die eerder door de CPNB werd uitgereikt. De shortlist werd samengesteld uit luisterboeken die voor het eerst verschenen in 2016.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...