nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Bart Peeters zoekt komisch talent in “Voor de leeuwen”

In het najaar gaat Bart Peeters een nieuw programma voor Één presenteren: in “Voor de leeuwen” gaat hij op zoek naar naar nieuw komisch talent in de brede zin van het woord. Peeters zoekt niet enkel stand-upcomedians, maar mensen die én grappig zijn, én kunnen acteren, én kunnen zingen en improviseren.

De kandidaten zullen ook begeleid worden door Peeters om een reeks avondvullende shows te maken. Het VRT-programma wordt geen afvallingsrace, maar aan het einde zullen er wel minder kandidaten overblijven dan bij de start.

“Voor de leeuwen” komt vanaf september op het scherm.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...