nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Lonneke Dort, Maarten van den Berg

Lonneke Dort en Maarten van den Berg sluiten zich aan bij Bos Theaterproducties. In het seizoen 2018-2019 gaan zij dubbelen in het theater.

Lonneke Dort won in 2011 het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival. Daarna schreef ze zich in bij de cabaretopleiding van de Koningstheateracademie waar ze in 2015 afstudeerde. In april won ze de juryprijs van de AKF Sonneveldprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival. Daarnaast is ze de zangeres van de alternatieve pop-rock band Instant Matter.
www.lonnekedort.nl

Maarten van den Berg studeerde kleinkunst in Antwerpen en daarna aan de Koningstheateracademie. Vervolgens werkte hij meerdere seizoenen mee aan satirische tv-programma’s als Panache (met Jan Jaap van der Wal) en Zondag met Lubach. Dit jaar deed hij mee aan het Leids Cabaret Festival.
www.maartenwillem.nl

foto Lonneke: Jaap Reedijk

Categorie: Transfernieuws | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.