www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Zomerspijkers, Richard Kemper, Willem Wilmink

Van 17 juni tot en met 19 augustus gaat Spijkers met Koppen op vakantie en wordt dan vervangen door Zomerspijkers. Dolf Jansen presenteert de zomereditie tot en met 22 juli. Daarna is het de beurt aan voormalige 3FM-dj Timur Perlin. Co-host voor de hele reeks Zomerspijkers is Malou Holshuijsen.

Richard Kemper gaat ook een rolletje spelen in de film ‘Huisvrouwen Bestaan Niet’, waarvoor hij het scenario schrijft. Eerder schreven we al dat de hoofdrollen voor Eva van de Wijdeven, Jelka van Houten en Loes Luca zijn. Kemper zal de rol van chef van het reclamebureau, waar twee van de hoofdpersonages werken, spelen.

Het in 2011 onthulde kunstwerk als eerbetoon aan Willem Wilmink in de Twentse plaats Ootmarsum werd eind mei beschadigd: kunstenares Desirée Groot Koerkamp ontwierp een glaskunstwerk met op de panelen het gezicht van Wilmink afgebeeld en het gedicht Jödnkearkhof Oatmörsken. Vandalen hebben met grote kracht een zwaar voorwerp tegen het gelaagde glas gegooid, minstens twee keer aan de voorkant en één keer aan de achterkant. Vermits het gelaagd veiligheidsglas is, is het glas niet versplinterd. Er wordt gekeken of de vernielingen nog hersteld kunnen worden.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...