nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames “Voor de leeuwen” met Bart Peeters

We berichtten al eerder over het nieuwe VRT-programma “Voor de leeuwen”, waarin presentator Bart Peeters op zoek gaat naar naar nieuw komisch talent in de brede zin van het woord: cabaret, improvisatie, slapstick, sketches, muzikale humor, … De redactie ging zelf op zoek naar kandidaten, o.a. in de comedywereld en bij theaterscholen. Op het einde van de reeks wordt er iemand bekroond door een jury, maar het is niet de bedoeling er een keiharde afvalwedstrijd van te maken.

De opnames voor dit programma vinden plaats in Café Central in Gent op 6, 20 en 27 augustus, 3 en 17 september en de finale op 1 oktober. Hiervoor zoeken de programmamakers een warm en hartelijk publiek mét een gulle lach.

Meer info:
www.een.be/voordeleeuwen

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...