Vanwege het coronavirus zijn alle voorstellingen tot en met 1 juni afgelast. Controleer de website van het theater voor meer info.
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Adriaan Van Den Hoof, Chris Van den Durpel, Zondag met Lubach

Vanaf 26 juni presenteert de Vlaamse comedian Adriaan Van Den Hoof een nieuw seizoen van Switch. Deze quiz loop deze zomer iedere werkdag om 20u45 (’s vrijdags om 20u10) op Eén.

De Vlaamse komiek Chris Van den Durpel gaat een rol vertolken in ‘Het Tweede Gelaat’, de nieuwe Vincke & Verstuyft-film van Jan Verheyen, gebaseerd op de boeken van Jef Geeraerts. Van den Durpel zal een serieuze kant van zich laten zien en speelt in deze politiefilm een van de mogelijke verdachten, nl. een eigenaar van een gamebedrijf. ‘Het Tweede Gelaat’ loopt vanaf 25 oktober in de Vlaamse bioscopen.

Op 8 juni werden De Beste Social Awards uitgereikt. Dit zijn prijzen voor de beste en meest creatieve uitingen op social media. Zondag met Lubach viel twee maal in de prijzen: het programma kreeg een award voor Beste Video (Even voorstellen aan Trump) en een voor Beste Inhaker (Kamergotchi).
www.debestesocialawards.nl

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...