www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

PePijn’s Benefiet voor Talent op 27 november in AFAS Circustheater

Op 27 november wordt ‘PePijn’s Benefiet voor Talent’ gehouden in het AFAS Circustheater. Dit jaar met een sterren line-up bestaande uit Peter Pannekoek, Erik van Muiswinkel, Vrijdag & Sandifort, Kiki Schippers, Herman in een bakje Geitenkwark en Guido Weijers.

Zoals elk jaar wordt deze benefietvoorstelling georganiseerd om het mogelijk te maken dat Theater PePijn een laagdrempelig podium is voor nieuw talent. Daarnaast wil men in Diligentia een podium aan talentvolle artiesten te bieden voordat zij de zekerheid geven van een volle zaal. Jong talent kan zo podiummeters maken, zich ontwikkelen en vervolgens doorgroeien naar de grootste zalen van Nederland.

De kaartverkoop is begonnen:
www.diligentia-pepijn.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.