www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

‘Verklapt’ met o.a. Nigel Williams en Joost Van Hyfte

De krant Gazet van Antwerpen en RTV/TV-PLUS organiseren deze zomer opnieuw ‘Verklapt’. Dit is een reeks boeiende zomervertellingen op iedere dinsdagavond in juli en augustus. ‘Verklapt’ vindt plaats op een mooie openluchtlocatie in telkens een andere gemeente in de provincie Antwerpen. Bij slecht weer wordt er wel een binnenlocatie voorzien.

Verschillende comedians (en een acteur) werken hier aan mee en zullen zo’n avond voor hun rekening nemen. Zo kan je gaan kijken naar: Kamagurka (4 juli, Hof van Riemen Heist-Op-Den-Berg), Nigel Williams (11 juli, Stadspark Geel), Raf Coppens (18 juli, Krankhoeve Bonheiden), An Nelissen (25 juli, Warandepark Turnhout), Dirk Denoyelle (1 augustus, Park gemeentehuis Westerlo), Jan De Smet (8 augustus, Tuin pastorij Retie), Dimitri Leue (15 augustus, Kasteel D’Ursel Hingene) en Joost Van Hyfte (22 augustus, Mercuriussite Grobbendonk).

Toegang is volledig gratis. Voor meer info:
www.verklapt.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...