www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Riza Tisserand naar NPO Radio1

Comedian Riza Tisserand is bij het tv-publiek bekend van de onelinershow ‘Padoem Patsss’, maar hij presenteert ook al ruim tien jaar op de radiozender FunX. Vanaf 1 juli presenteert hij in de vroege weekendochtenden van 05.00 tot 07.00 uur het BNN-programma ‘Riza’.

Riza wil in zijn programma andere zaken laten horen dan je door de week op Radio 1 hoort: “Het programma is in het weekend, dat gevoel wil ik de luisteraar geven. Er is een ontspannen sfeer met nieuws dat door de week minder aan bod komt, onderwerpen die een jongere generatie aanspreken, en gasten die je normaal niet snel op NPO Radio 1 hoort. Er mag goed gelachen worden, maar een serieus gesprek wordt niet geschuwd.”

foto: BNN

Categorie: Op de radio | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.