www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Afstudeerders Koningstheateracademie, Theateropleiding Selma Susanna, Paul van Vliet academie, Academie voor Theater en Dans

Aan het eind van dit theaterseizoen zijn de volgende studenten afgestudeerd aan de Koningstheateracademie in Den Bosch: Remy Evers, Brigitte van Bakel, Floor Bazelmans, Megan van Wees, Manon Kroezen, Patrick Sytsema en Anne van der Lelie met Lisa van Schagen (als Anne & Lisa).

Aan Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam studeerden af: Dorinde van den Berg, Marjolein Fokkema, Hélèn Franke, Tjitte de Jong, Hendrikje van Leest.

Aan de Paul van Vliet Academie in Den Haag studeerden de volgende studenten af: Tim van Scheijen, Claire Klinkert, Chris van Eck, Leon Verkleij, Michel Streng, Timon Krause en Anna Charnock met Roy Hoogervorst (als cabaretduo Bonusmateriaal).

Afgestudeerd aan de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam (voorheen Theaterschool), discipline Toneel en Kleinkunst: Peter Boven, Sinem Kavus, Jordy Vogelzang, Femke Arnouts, Myrthe Huber, Chris Peters, Carmen van Mulier, Babette Engels, Puck Busser, Minne Koole, Milan Sekeris, Machiel Rodenburg, Lisa Ostermann, Emma Linssen, Benno Veenstra.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.