nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wim Helsen en Kommil Foo op Kunstenfestival Watou

Iedere zomer vindt in het West-Vlaamse dorpje Watou het jaarlijkse Kunstenfestival plaats, dit jaar met het thema ‘over alleenigheid en ondraaglijke eenzaamheid’. Dichters, kunstenaars, bekend en onbekend talent komen langs om de bezoekers een unieke kunstbeleving te laten ervaren.

Iedere zaterdag, zondag en feestdag vinden er onder de noemer Zomerzinnen evenementen plaats die graag een brug slaan naar de verschillende kunstdisciplines: gedichten, lezingen, voorstellingen met medewerking van o.a. auteurs en comedians.

Op 29 juli is er ‘Een namiddag met Kommil Foo’: geen groot decor, geen vastgelegde volgorde. Enkel een piano, gitaar, viool en Raf en Mich, die doen waar ze zin in hebben.

Op 5 augustus is er een boekenprogramma met Wim Helsen en Jelle Van Riet rond 100 jaar eenzaamheid.

In de Eregalerij wordt er aandacht besteed aan Jacques Brel, waar de bezoeker alles te weten komt over de zanger, zijn chansons, zijn podiumprésence, zijn boude uitspraken en zijn liedteksten.

Meer info:
www.kunstenfestivalwatou.be

Lange tijd was het voortbestaan van het Kunstenfestival Watou onzeker omdat door besparingen van de regering de subsidiekraan werd dichtgedraaid, maar door toelages van o.a. de provincie en de Vlaamse Gemeenschap kan het festival de eerstkomende jaren toch doorgaan.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...