nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Netflix

Netflix heeft de afgelopen periode weer flink veel comedy toegevoegd. Vandaag is de meest recente Engelstalige comedyshow ‘Real Rancour’ van Hans Teeuwen online gezet. Of de Nederlandstalige versie ‘Echte rancune’ volgt is nog niet duidelijk. Onlangs keerde Jochem Myjer na een korte afwezigheid terug met al zijn shows en kwam Bert Visscher met ‘Stoffe jongens’ in het aanbod.

Daarnaast zijn er Engelstalige comedyspecials van Chris d’Elia, Rory Scovel, Rick Gutierrez, Sarah Silverman, Hasan Minhaj (van The Daily Show), Gabriel Iglesias, Tracy Morgan, Norm MacDonald en Maria Bamford.

In juli en augustus volgen specials van Ari Shaffir, Joe Mande, Maz Jobrani.

Categorie: Elders op het web, International | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.