www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Klaas van der Eerden, Rob van de Meeberg, Kim van Zeben, Paul de Munnik

Klaas van der Eerden zal een gastrol vertolken in ‘Ron in het kasteel’, de nieuwe jeugdserie met en rond Ron Boszhard. De reeks komt begin augustus op het scherm.

Rob van de Meeberg zal een van de bijrollen gaan vertolken in de nieuwe dramareeks van Omroep MAX, “Het geheime dagboek van Hendrik Groen”. Eerder werd al bekend gemaakt dat André van Duin een van de hoofdrollen, nl. de rol van Evert, zal spelen. De reeks wordt vanaf 23 oktober uit op NPO 1 uitgezonden.

Op 7, 8 en 9 juli vindt in Schipborg het FestiValderAa plaats: drie dagen theater en muziek in de Drentsche natuur met optredens op verschillende locaties. Kim van Zeben speelt op alle dagen van het festival haar voorstelling ‘De Tweede van Zeben’ in Jan’s Schuur. Paul de Munnik staat op zondag op het hoofdpodium.
Meer info:
www.festivalderaa.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...