www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

DVD-opnames An Nelissen

An Nelissen Op 21 januari speelt de Vlaamse cabaretière An Nelissen haar allerlaatste voorstelling van ‘De Gelukmonoloog’ in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Tijdens deze avond zullen dvd-opnames worden gemaakt. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Nelissen kondigde vorig jaar aan dat ze gaat stoppen met theatertournees en dat ‘De gelukmonoloog’ haar laatste cabaretvoorstelling was. In deze laatste solovoorstelling draait alles om geluk. Voor de één is geluk een gezellige namiddag met de familie, voor de ander véél geld, voor weer een ander staat het gelijk aan “eeuwige jeugd”, of aan een goede man/partner. Nelissen gaat in haar laatste voorstelling het gevecht aan met al die waanbeelden over “het geluk”.

Meer info en kaarten:
www.arenbergschouwburg.be

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...