www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nacht van de drie akkoorden met Mike Boddé, Jeroen van Merwijk, Freek de Jonge, Herman Finkers, Kees Torn e.a.

Op 6 en 7 oktober kan je in De Kleine Komedie in Amsterdam gaan kijken naar ‘De Nacht van de drie akkoorden’.

Mike Boddé en Jeroen van Merwijk gingen de strijd aan in het tv-programma Podium Witteman: Boddé vindt muziek pas lekker als het meer dan drie akkoorden bevat, van Merwijk vond van niet. Omdat hun discussie bij Podium Witteman onbeslist bleef, is er nu ‘De Nacht van de drie akkoorden’, waar álle registers worden opengetrokken: een keur aan vaderlandse artiesten trekt mee ten strijde en komt langs, waaronder Freek de Jonge, Herman Finkers en Kees Torn.

Uiteraard klinken de mooiste liedjes met drie akkoorden. Pianovirtuoos Mike Boddé en liederenkanon Jeroen van Merwijk gaan voor in deze muzikale battle, waarbij ze worden ondersteund door topmuzikanten. Een nacht vol passie, humor, waarheid en verdichting. En natuurlijk drie akkoorden.

Meer info en kaartverkoop:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...