nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Carolien Borgers, Steven Brunswijk, Kleinkunstfestival Olen, Thomas Acda

Carolien Borgers gaat de nabeschouwing van de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal op het EK voetbal voor vrouwen presenteren. EK Voetbal TALK wordt zondag 16 juli om 19.50 uur uitgezonden op NPO Best. Vooralsnog zal deze uitzending de enige nabeschouwing zijn.

Steven Brunswijk zal een van de kandidaten zijn in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens 2017, dat op 24 juli begint. Andere kandidaten zijn o.a. Jochem van Gelder, Jon van Eerd en Domien Verschuuren. Meer namen worden binnenkort nog bekend gemaakt.

Op 30 juli vindt het jaarlijkse Kleinkunstfestival in Olen (BE) plaats. Kleinkunstzanger Jelle Cleymans en zijn groep ontvangen die dag o.a. acteur Lucas Van den Eynde, comedian Dirk Denoyelle en tenslotte de Nijghse vrouwen, dit is het oeuvre van Lennaert Nijgh gebracht door Astrid Nijgh, Riet Muylaert (JackoBond), Sabien Tiels en Amaryllis Temmerman. Toegang is gratis.
www.olen.be

Thomas Acda en Job Gosschalk presenteren nu al een opvolger voor ‘De Marathon de musical’. ‘All Stars de Musical’ gaat in oktober 2018 in première. Geen van de originele acteurs uit de films en tv-serie doen mee.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...