nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Documentaire ‘Ach, wat leg ik toch te dromen’ met Harrie Jekkers op dvd verschenen

Eerder deze maand zond Omroep West ‘Ach, wat leg ik toch te dromen’ uit, een documentaire die een inkijkje geeft in een van de bekendste stadsnummers van Nederland. ‘O, O, Den Haag’, de grote hit van Harrie Jekkers.

Filmmakers Bart Grimbergen en Roel Wijngaards-De Meij gingen samen met Jekkers op zoek naar de geschiedenis van de hit. In de documentaire neemt Jekkers de kijker mee naar de plekken waarover hij zingt en is hij buitengewoon openhartig over zijn jeugd. Ondertussen wordt ook duidelijk wat het lied nu nog voor betekenis heeft voor Den Haag.

De documentaire is ondertussen op dvd verschenen en bevat ook bonusmateriaal, waaronder een Extra lang interview met Jekkers over het Den Haag van zijn jeugd.

Meer info:
www.rec-avp.tv

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...