nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: theaterdirecteuren a gogo

Ton van Rheenen is benoemd tot nieuwe directeur van het Evertshuis in Bodegraven. Per 1 oktober 2017 neemt hij het werk over van interim-directeur Leo Hörnig.

Van Rheenen (56) studeerde in Kampen af als docent drama en was vervolgens werkzaam als regisseur, programmeur en zakelijk leider. Eerder was hij directeur van het Parkgebouw in Rijssen en verantwoordelijk voor het fusieproces bij theater ’t Voorhuys in Emmeloord.

Leontien Wiering is tijdelijk directeur van theater en evenementencentrum Flint in Amersfoort als vervanger van Harold Warmelink, die wegens langdurige ziekte is teruggetreden. Wiering is hierom tijdelijk gestopt als lid van de Raad van Commissarisen van De Flint. Ze combineert het met haar werk als directeur van theater Het Klooster in Woerden.

Categorie: Transfernieuws |
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.