nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Youp van ’t Hek

Op 12 oktober verschijnt de nieuwe bundel met columns van Youp van ’t Hek, “IJdel onkruid”.

De meeste nrc-abonnees lezen al meer dan 25 jaar iedere zaterdag eerst de column van Youp. Zijn stukje gonst op dat moment ook al een paar uur over het internet en wordt door duizenden gedeeld. Voor veel mensen is het smullen, hoewel de slachtoffers daar vaak anders over denken. Want de columnist is hard. ‘Maar nooit gemeen’, verdedigt hij zichzelf als hij uitlegt dat hij zelden slachtoffers zoekt. Ze melden zich meestal zelf door hele domme acties of idiote prietpraat in de media.

“IJdel onkruid” wordt uitgegeven door Uitgeverij Rap.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...