nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Pieter Jouke loopt marathon tijdens Theatertalkshow De Aanloop

In de aanloop naar de Marathon Eindhoven komt alles wat je ooit wilde weten over hardlopen aan bod in de theatertalkshow ‘De Aanloop’, op 2 oktober te zien in het Eindhovense Parktheater.

Presentator en cabaretier Leon van der Zanden praat met sportprofessor Steven Vos en tal van andere hardloopdeskundigen over de opkomst van technologie in het lopen, de psyche van de hardloper, het geheim van een goede trainingsopbouw en nog veel meer.

Op de achtergrond rent cabaretier Pieter Jouke het parcours van de Eindhovense marathon op een loopband. ‘De Aanloop’ is een initiatief van Fontys Hogescholen en Golazo, de organisator van de Marathon Eindhoven en vindt plaats op 2 oktober in de Philipszaal van het Parktheater.
meer info en kaarten

foto: Jaap Reedijk

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.