nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Baardmannetjes

Op 21 juli herhaalt NPO 2 het derde seizoen van ‘Baardmannetjes’. Daarin gaan Nico de Haan en Hans Dorrestijn op diervriendelijke vogeljacht in en bij de stad. Tijdens hun zoektocht naar bijzondere vogels gaan ze naar het stadscentrum, -park en een nabijgelegen natuurgebied en eke week bezoeken ze een natuurgebied in Nederland.

Baardmannetjes Hans en Nico zijn een bijzonder duo: Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Het programma is een mix van informatie over de natuur, gedichten, de verhalen die daarmee te maken hebben én veel humor.

NPO2 zendt Baardmannetjes iedere vrijdag uit om 21.15 uur.

foto: Stef den Boer

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...