nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Wilhelmina Huiskamerfestival 2017

Op vrijdag 1 september en op zaterdag 2 september organiseert productiebureau Theater in Huis voor het twaalfde jaar op rij het Wilhelmina Huiskamerfestival. Een festival met theatervoorstellingen in huiskamers aan de Wilhelminastraat in Amsterdam Oud-West.

Verschillende huiskamers in Amsterdam Oud-West worden omgetoverd tot mini theaters met een divers aanbod van muziek(theater), singer-songwriter tot cabaret en kleinkunst. Onder het cabaretaanbod o.a.: Van der Laan en Woe, Victor Luis van Es, Eva Crutzen, Nathalie Baartman, Thijs van de Meeberg, Greg Shapiro en Jasper van Kuijk.

Bezoekers zien tussen 20:00 uur en 22:30 uur drie voorstellingen van ieder 30 minuten. Tussen de optredens door loopt het publiek van huiskamer naar huiskamer. Voorafgaand vanaf 17:30 uur is er een barbeque en iedere avond wordt afgesloten met een groot feest bij De Figurantenbar.

Meer info:
Wilhelmina Huiskamerfestival

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...