nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe satirische quiz Dwars door de week

Sophie Hilbrand speelt met twee bekende gasten de nieuwe satirische nieuwsquiz ‘Dwars door de week’ waarin de opvallendste gebeurtenissen van de afgelopen week worden besproken aan de hand van sketches, filmpjes en imitaties.

Met medewerking van onder anderen Paul Groot, Owen Schumacher, Roel Bloemen en Tim Kamps. Vanaf 16 september op NPO1, om 21.40 uur.

Dwars door de week (de werktitel was Klap op de Week) wordt gemaakt door de mensen achter De Kwis, het cabaret van Spijkers met Koppen en Koefnoen, en geproduceerd door Human Factor, de producent van onder andere Koefnoen en Zondag met Lubach.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.