nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Steven Brunswijk en Lieven Scheire in The Big Escape

Cabaretier Steven Brunswijk (alias de Braboneger) en comedy- en televisiemaker Lieven Scheire zijn te zien in The Big Escape. Vanaf woensdag 6 september bij AVROTROS op NPO3, 20.25 uur.

In The Big Escape laten zij en tien anderen zich opsluiten in een escape room, waarbij ze opdrachten moeten uitvoeren om als eerste te kunnen ontsnappen. Wie weet de talenten van anderen in te zetten om er vervolgens zelf met de prijs vandoor te gaan? Want je speelt het spel dan wel samen… je wint alleen.

Voor het programma worden verschillende imposante locaties in Nederland omgetoverd tot duistere decors vol raadsels en geheimen, zoals een verlaten vliegveld, een militaire basis en het imposante Radio Kootwijk. Elke aflevering worden meerdere escapes gespeeld en moet één deelnemer het spel verlaten.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.