nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Theaterfestival Boulevard Den Bosch met o.a. Club Cabaret en Drs P hommage

Van 3 t.e.m. 13 augustus vindt in Den Bosch het Theaterfestival Boulevard plaats. Gedurende deze dagen is er theater, dans, muziek en nog veel meer op het festivalplein, bij de podia en op vele verrassende locaties doorheen Den Bosch te zien.

Tijdens Club Cabaret kan je twee maal per avond gaan kijken naar verschillende Nederlandse en Zuid-Afrikaanse cabaretiers, die de staat van het land fileren, waarbij ze ook debat uitlokken. De deelnemers zijn: Pieter Derks, Katinka Polderman, Minou Bosua, Maud Vanhauwaert, Michiel Lieuwma, Patrick Nederkoorn, Anne Neuteboom, Jaap Robben en Flip Noorman.

Ook is er op 3 augustus de muzikale hommage aan Drs P, “Troika hier, troika daar, soiree rond Drs. P”, met o.a. Jan De Smet (ex-De Nieuwe Snaar), Jean Blaute, Fay Lovsky, Maaike Cafmeyer en Inneke Nijssen.

Meer info:
www.festivalboulevard.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...