www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

ICFR Talentaward zoekt deelnemers

In oktober vindt de vierde editie van het International Comedy Festival Rotterdam plaats en daarmee ook de vierde editie van de ICFR Talent Awards. Via deze wedstrijd maken up and coming comedians kans op de twee ICFR Talent Awards, de Vakjury Award 2017 en/of de Publieks Award 2017. Eedere winnaars waren o.a. Thom Elsenaar en Bugra.

Je kan je t.e.m. 8 september aanmelden via de website d.m.v. een Youtube filmpje. Na de eerste selectie worden er 16 Youtube filmpjes van de talenten genomineerd en aangekondigd op de ICFR-Facebookpagina waar het publiek door middel van Facebooklikes op zijn of haar favoriet kan stemmen en dit t.e.m. 22 september. De 8 deelnemers met de meeste likes plus eventuele wildcards gaan door naar de halve finale, waar ze door een vakjury beoordeeld worden. De top drie zal vervolgens op het International Comedy Festival Rotterdam op 7 oktober strijden voor de ICFR Talentaward 2017 vakjuryprijs en ook zal de ICFR Talentaward 2017 publieksjuryprijs toegekend worden.

Voor meer info:
www.icfr.nl/talent-award

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...