nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Richard Groenendijk, Leon van der Zanden

De film “De Overkant” is geselecteerd voor het Be Epic Film Festival in Londen. “De Overkant” is een verfilming van het gelijknamige korte verhaal van Freek de Jonge. Nick Golterman speelt de jonge Freek in deze semi-autobiografische vertelling. De vrouwelijke hoofdrol wordt vertolkt door Yentl Schieman, van het cabaretduo Yentl en de Boer.

Richard Groenendijk is te zien in de nieuwe spelshow ‘Mensenkennis’. Hierin worden BN’ers aan de tand gevoeld over hun inzicht in de menselijke conditie en moeten zij inschatten hoe ‘gewone mensen’ reageren op ongewone situaties. Vanaf 29 augustus wekelijks op SBS6, om 20.30 uur.

Leon van der Zanden presenteert met Ocean Ambassador Willemijn Peeters op 12 september “A Plastic Ocean” in het Parktheater Eindhoven: een avondvullend programma over de schoonheid van de zee en hoe dat de mens deze vervuilt door bijvoorbeeld heel veel plastic in zee te dumpen. Ook wordt eenmalig de film “A Plastic Ocean” vertoont.
meer info

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.