www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Boterhammen in het Park met o.a. Drs P hommage en Raymond van het Groenewoud

Van 21 tot en met 25 augustus, telkens tussen 12 en 14 uur, vindt er in het Warandepark in Brussel het gratis festival Boterhammen in het Park plaats, met veel aandacht voor kleinkunst en het Nederlandstalige lied. Dit jaar is het al de 28ste keer dat het festival plaatsvindt.

Op de editie van dit jaar staan o.a. Raymond van het Groenewoud en Matinée Emancipée. Deze hommage is een muzikaal theaterproject en een kolderprogramma rond het aparte repertoire van Drs P met o.a. Jan De Smet (ex-De Nieuwe Snaar), Jean Blaute, Fay Lovsky, Maaike Cafmeyer en Inneke Nijssen.

Het festival wordt georganiseerd door de Brusselse concertzaal Ancienne Belgique. Voor meer info:
Boterhammen in het park

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...