www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: theaterdirecteuren a gogo

Ids Dijkstra is de nieuwe directeur van Kielzog Theater en Kunstencentrum in Hoogezand per 1 september. Dijkstra (49) is studeerde economieen en cultuurwetenschappen. Eerder was hij directeur van Landgoed Mensinge in Roden en was hij hoofd bedrijfsvoering bij Schouwburg de Lawei in Drachten.

Pieter-Bas Rebers is de nieuwe directeur van Theater De Tamboer in Hoogeveen. Hij volgt Jan Werkhoven op die met pensioen gaat. Rebers werkte bij Museum de Fundatie en Kasteel het Nijenhuis als hoofdbedrijfsvoering en later plaatsvervangend directeur. Daarvoor was hij hoofd horeca bij Stadsschouwburg De Harmonie.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.