www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Martin van Waardenberg, Henry van Loon, Paul de Leeuw, Xander De Rycke, Rajko Disseldorp

Martin van Waardenberg en Henry van Loon zijn te zien in het vierde seizoen van ‘Van God Los’. De dramaserie vertelt verhalen over criminaliteit binnen de leefwereld van jonge mensen, vanuit het perspectief van de dader en het slachtoffer. De kijker wordt geconfronteerd met misdaden die zijn ge├»nspireerd op waargebeurde verhalen. Iedere aflevering is een op zichzelf staand verhaal met een wisselende cast en van verschillende makers. Van Loon speelde ook al een gastrol in het derde seizoen van de reeks. ‘Van God Los’ is vanaf 18 september te zien is bij BNN.

Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat o.a. Brigitte Kaandorp zal optreden tijdens het muziekfestival Nacht van de Kaap, werd nu ook Paul de Leeuw aan de affiche toegevoegd. De Nacht van de Kaap vindt plaats op 2 september op en rondom het Deliplein in Katendrecht, Rotterdam.
www.denachtvandekaap.nl
www.zwartekat.nl: Brigitte Kaandorp bij Nacht van de Kaap

Xander De Rycke maakt een cameo als gevangene in de nieuwe speelfilm ‘FC De Kampioenen – FC De Kampioenen Forever’, die in december in de Vlaamse bioscopen te zien zal zijn. We meldden al eerder dat Jacques Vermeire opnieuw de malafide garagist Dimitri De Tremmerie zal spelen in deze derde speelfilm van FC De Kampioenen.

Cabaretier Rajko Disseldorp is tevens journalist en het afgelopen jaar interviewde hij de tien grootste rappers van het moment. Dat resulteert in het boek ‘Hiphop in Nederland’. De interviewbundel verschijnt in november.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.