www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Columnistenavond rond Simon Carmiggelt met Erik van Muiswinkel en Het Nieuwe Lied


klik voor grotere versie

Op 5 oktober organiseert De Kleine Komedie een Columnistenavond rond Simon Carmiggelt: Het Parool zet die avond zijn vroegere columnist daar waar hij hoort: in het middelpunt en in de kleurrijke schijnwerpers. Sinds de oprichting van Het Parool in 1940 heeft de krant talloze, waaronder vaak steengoede, columnisten gekend. Maar toch blijft Carmiggelt op eenzame hoogte, ondanks zijn dood in 1987.

Tijdens deze columnistenavond brengen Erik van Muiswinkel en columnisten van Het Parool een hommage aan Carmiggelt, die ook vele teksten voor Wim Sonneveld schreef. Een muzikale ode wordt gebracht door Het Nieuwe Lied, met Eva van Manen, Peter van Rooijen, Jan Groenteman en Tjeerd Gerritsen.

Meer info:
www.dekleinekomedie.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...