nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Cultuurmarkt van Vlaanderen

Op 27 augustus vindt in Antwerpen de 22ste editie van de Cultuurmarkt van Vlaanderen plaats en hiermee begint ook het cultureel seizoen 2017-2018.

De Cultuurmarkt, vergelijkbaar met de UITmarkt in Nederland, is een gratis cultuurfeest in het centrum van Antwerpen met optredens, activiteiten en een infostandmarkt, waar je informatie kan krijgen over het nieuwe cultuurseizoen. Op de pleinen en zalen vinden ondertussen allerlei optredens plaats: theater, klassieke muziek, stand-upcomedy, jazz, dans, brassbands en circus. Ook zetten de Antwerpse musea die dag gratis de deuren open.

In één van deze zalen, nl. het Zuiderpershuis, zal die namiddag een comedy-event plaatsvinden: hier zijn er doorlopend optredens van de Belgische Improvisatie Liga en Live Comedy Line Up met enkele aanstormende comedytalenten, zoals Jasper Posson (MC), Jan Linssen en Sergej. In de KBC-toren staat het impro-gezelschap The Lunatics. Ook Blafwaf, winnaar van het Utrechts Cabaret Festival 2016, treedt hier op.

De finale van de Nekka-Wedstrijd, die op zoek gaat naar muzikanten die tegen de stroom ingaan en bewust kiezen om hun muziek in het Nederlands te schrijven en te zingen, vindt ook plaats tijdens de Cultuurmarkt. De winnaar van deze wedstrijd mag optreden op het grote Nekka-nacht-podium 2018.

Meer info:
www.cultuurmarkt.be

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...