www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

William Boeva in Pipi Langkous musical

De Vlaamse comedian William Boeva (foto, vooraan)zal te zien zijn in de Pippi Langkous-musical ‘Pippi zet de boel op stelten’. Boeva speelt de rol van boef Bloem.

In ‘Pippi zet de boel op stelten’ vindt een meisje (gespeeld door Free Souffriau) bij haar oma op zolder een kist met Pippi-kleren. Ze trekt ze aan en wordt Pippi Langkous. Samen met haar buren Tommy en Annika beleeft ze de spannendste avonturen. Daarin wordt ze bijgestaan door haar papa Efra├»m, de koning van Takatukaland.

De musical is geschreven van Stany Crets, onder regie van Tijl Dauwe, met muziek van Ronny Mosuse. De musical is van 28 oktober tot 5 november te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Meer info en kaarten via:
www.uitgezonderd.be

Categorie: Divers | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.