www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Benefietconcert ‘Mag ik dan bij jou’ met Claudia de Breij, Paul de Leeuw e.a.

Op 9 oktober is Claudia de Breij gastvrouw bij het Benefietconcert ‘Mag ik dan bij jou’.

De optredende artiesten zijn, naast de Breij, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Ernst Daniël Smid en Céline Janssen. Zij zullen verschillende nummers brengen, waarbij ze begeleid worden door de Koninklijke Militaire Kapel ‘Johan Willem Friso’ o.l.v. majoor Tijmen Botma.

De volledige opbrengst van dit concert gaat naar ouders/verzorgers met een kind met kanker, zodat zij samen kunnen overnachten in speciale ouder-kindkamers in het nieuwe Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.

Meer info:
www.tivolivredenburg.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...