www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Philippe Geubels, Brigitte Kaandorp, Freek de Jonge, Padoem Patsss, Pepijn Gunneweg

De show ‘Bedankt voor alles’ van Philippe Geubels is bijgeboekt door Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Hij speelt daar op 10, 11, 12 en 13 april 2018. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.
www.carre.nl/voorstelling/philippegeubels

Cabaretière Brigitte Kaandorp treedt op tijdens de 35ste Nacht van de Poëzie op 16 september in TivoliVredenburg Utrecht, als één van de muzikale acts die negentien dichters zullen afwisselen.
meer info

Freek de Jonge is te zien tijdens de Nacht van de Theologie. Deze wordt op 23 september georganiseerd door KRO-NCRV in Hilversum. Het evenement zal aanhaken bij 500 jaar Reformatie en is te volgen via een liveblog op Facebook. Ook wordt er een aantal keer op NPO Radio 5 geschakeld naar het evenement.
meer info

De onelinershow Padoem Patsss wijzigt voor het derde seizoen de opzet, waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen. Binnenkort wordt de pilot opgenomen (reeds uitverkocht) waarna wordt besloten of het derde seizoen er komt.

De BZT show gepresenteerd door Pepijn Gunneweg en Jetske van den Elsen gaat stoppen. De laatste zes afleveringen worden uitgezonden in oktober. KRO-NCRV wil nieuw jeugdprogramma ontwikkelen.

Categorie: Divers, Extra voorstelling, Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.