www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Comeback, webserie van de makers van Missie Aarde

De Comeback is een tweedelige webserie over passie, ambitie en kunstenaarschap, waarin het wereldberoemde dansduo Roy en Pepita (Wart Kamps en Ellen Parren) gevolgd wordt vanaf het moment dat ze de gevangenis verlaten tot aan hun eerste dansoptreden. Hoe verloopt hun terugkeer in de samenleving?

“De laatste show van de succesvolle dansers Roy en Pepita is uitgedraaid op een fiasco. De eerste nul-sterren recensie aller tijden is een feit en de rechter heeft bepaald dat het duo nooit meer mag dansen. Dat is het beste voor iedereen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Roy en Pepita kĂșnnen niet anders; het is hun plicht. Ze schakelen de hulp in van een sexy vluchteling en werken in het geheim aan een weergaloze comeback. Wat de mensen ook zeggen: Roy en Pepita weten zelf heel goed dat ze de beste zijn. De wereld staat op punt van instorten, de mensheid valt uit elkaar en het enige dat kan verbinden, is dans. The world needs Roy en Pepita.”

De Comeback is gemaakt door Lykele Muus, Ellen Parren en Tim en Wart Kamps. Zij werkten allen mee aan de goed ontvangen comedyserie ‘Missie Aarde’.

De eerste aflevering van De Comeback komt online te zien op donderdag 31 augustus en de tweede aflevering op vrijdag 1 september.
vpro.nl/decomeback

Categorie: Elders op het web | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.