www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kathy Griffin komt naar België

Nadat al eerder werd aangekondigd dat ze naar Nederland komt, werd nu ook bekend gemaakt dat de Amerikaanse comedian Kathy Griffin naar België zal komen: op 16 november staat ze in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Na twee Emmy’s, een Grammy, decennialang rollen vertolken in tv-shows en vele Amerikaanse comedytours, is het nu tijd voor Griffin’s eerste wereldtoernee, “Laugh Your Head Off”. Ze raakte eerder in opspraak met een eerdere versie van het affiche voor deze tour, waar ze het afgehakte hoofd van Donald Trump op hield.

De ticketverkoop start op 1 september om 9u00.
www.arenbergschouwburg.iticketsro.com

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...