nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

John Cleese opnieuw naar Nederland

John Cleese komt opnieuw naar Nederland met zijn show ‘Last time to see me before I die’.

Cleese is het meest bekend als lid van het befaamde in Monty Phyton’s Flying Circus en zijn rol als humeurige hoteleigenaar Basil Fawlty in Fawlty Towers. In ‘Last time to see me before I die’ vertelt hij voor de pauze over zijn leven en carriere, zoals hij dat eerder optekende in zijn memoire ‘So, Anyway’ uit 2014. Het tweede deel van de show bestaat uit een Q&A, waardoor toeschouwers hun vragen zelf kunnen stellen aan Cleese.

Cleese staat op 1 juni in CCXL Vlissingen, op 2 juni in De Vereeniging in Nijmegen, 3 juni in De Spiegel in Zwolle, 6 juni in Muziekgebouw Eindhoven en ten slotte op 7 juni in de Philharmonie in Haarlem.

De kaartverkoop start volgende week vrijdag.
Last time to see me before I die

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...