www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lage Landen Sessie met o.a. Kommil Foo

Radio 1 (BE) viert het Nederlandstalige lied niet alleen met de Lage Landenlijst – dit is de top 100 van Vlaamse en Nederlandse liedjes samengesteld door luisteraars – maar ook met de Lage Landen Sessie, die hieruit voortgevloeid is.

Op 18 september wordt in de Roma in Antwerpen deze Lage Landen Sessie gehouden, met Kommil Foo, Bart Peeters, Raymond van het Groenewoud, Spinvis, Kris De Bruyne, Frank Vander linden (zanger De Mens), Frank Boeijen en Maaike Ouboter. Zij zullen die avond eigen en andermans klassiekers zingen.

Meer info en kaarten:
www.deroma.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...