www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe DVD: André Manuel

André Manuel heeft zijn veelgeprezen voorstelling ‘Het geval apart’ uitgebracht op DVD.

Ondermeer NRC, Volkskrant, Het Parool en de Theaterkrant waardeerde het programma met 4 sterren.

“In zijn 14e solovoorstelling breekt Manuel een lans voor de buitenbeentjes, de raddraaiers, de dwarsliggers en de dorpsgekken. Miskende artiesten. Mislukte dichters. Een balletdanser die volkomen geflipt terugkeert na een stage bij het Groot Islamitische Rolstoelballet in Syrië. Ze komen allemaal langs. Er is muziek. Er is drank. En er zal tot diep in de nacht gedanst worden. Want er valt wat te vieren. Manuel zit 25 jaar in het vak en nog steeds weet 95 procent van de bevolking niet in welk vak en ja, dan beschik je over bijzondere eigenschappen. André Manuel. Het Geval Apart. ”

De DVD is te bestellen via Manuel of zijn impresariaat Bunker Theaterzaken.
maneman.nl

Categorie: DVD | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.